Despre GP-TAX

Viziune

Pentru a ne asigura succesul si cresterea constanta, ne propunem sa castigam cel mai inalt nivel de incredere a clientilor nostri in ceea ce priveste atat serviciile, cat si compania ca intreg. Ne punem in pielea clientilor pentru a intelege nevoile acestora. Acest lucru reprezinta o provocare pentru noi, deoarece acum putem sa ii intelegem din mai multe domenii economice: energie, constructie, IT, agricultura, transport, comert, comert online si divertisment. Obiectivul nostru este de a oferi serviciile intr-o maniera care sa aduca o plusvaloare clientului nostru si afacerii sale.

accounting

Fondata in 2011, GP-TAX este o companie care ofera servicii de contabilitate si care dispune de cea mai eficienta crestere in materie de calitate a serviciilor puse la dispozitie si a proiectelor finalizate. GP-TAX are birouri in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Chisinau, iar din echipa sa fac parte contabili, auditori si consultanti certificati, dedicati si talentati, asigurand experienta specializata orientata spre afaceri si sectorul comertului, dat fiind nivelul de profesionalism in domeniile necesare pentru dezvoltarea companiilor. GP-TAX asigura audit, consultanta, servicii contabile pentru clienti nationali si internationali angajati in diverse proiecte de vanzari cu amanuntul, fuziuni si achizitii, constructii, servicii bancare, finante si munca. Consultantii nostri din Romania au atat experienta in cadrul national, cat si in cel international si sunt foarte apreciati de clienti pentru modul lor de abordare a situatiei si dedicarea lor pentru a oferi solutii excelente.

  • Cultura organizationala

Principiile culturale provin în parte din experiența companiei și au fost dezvoltate în cursul evoluției sale, crescând pentru a sprijini remodelarea permanentă a companiei.

  • Principii

În activitatea noastră ne ghidăm după câteva principii simple – având grijă să respectăm legile și cultura locală. Deși aceste principii se adaptează permanent la cerințele unui mediu în continuă schimbare, ele reflectă întocmai ideile pe care ne bazăm întotdeauna: corectitudine, onestitate și grijă față de client.

  • Evolutie

Datorită principiilor fundamentale pe care se bazează strategia sa, GP – Tax continuă să evolueze și să se adapteze în funcție de cerințele pieței.

Suntem tot timpul cu un pas inainte. Beneficiaza de profesionalismul serviciilor noastre!

0
Echipa
0
Clienti multumiti
0
Cafele consumate
0
Documente procesate

Echipa GP-Tax

Adrian Iliescu - GP-Tax

Adrian Iliescu

Manging Partner

Rodica Mitre

MANAGER OPERATIONAL

Isabela Pasalan

consilier juridic

Marinela Struta

CONTABIL

Lavinia Lazea

CONTABIL

Mihai Mario Giovani

Contabil junior

Lavinia Tirca

CONTABIL SENIOR

Iulia Ignat

CONTABIL

Roxana Bulearca

CONTABIL SENIOR

Adina Boghici

EXPERT CONTABIL

Oana Burus

CONTABIL JUNIOR

Iulia Firescu

CONTABIL SENIOR

Gabriela Iacob

CONTABIL SENIOR

Teodora Boritoni

CONTABIL SENIOR

Liliana Ciobanu

CONTABIL SENIOR

Alina Ghinea

CONTABIL SENIOR

Ionela Paunescu

CONTABIL SENIOR

Adriana Stănică

AUDITOR SENIOR

Laura Turcu

CONTABIL

Ana Delescu

CONTABIL SENIOR

Florina Ghiocel

EXPERT CONTABIL

Georgiana Dragan

CONTABIL JUNIOR

Simona Oancea

HR Specialist

Daniela Buzdug

CONTABIL

Oana Iliescu

CONSULTANT LEGAL

Marian Pietriș

CONTABIL

Peste 150 de clienti multumiti