Cel mai înalt nivel de servicii contabile și financiare

Cu o expertiza dobândită de-a lungul anilor, suntem sursa principală pentru extinderea și dezvoltarea afacerii dumneavoastră:

Contabilitate · Expertiza contabila · Consultanta fiscala · Audit financiar si intern · Corporate / M&A · Due diligence.

qatar-airways-contabilitate-gp-tax-min.png
ccc-gp-tax-contabilitate.png
yonka-contabilitate-gp-tax.png
vivalia-gp-tax-contabilitate-expertiza-contabila.png
minio-studio-contabilitate-gp-tax.png
alianta-industriei-semintelor-gptax-contabilitate.png

Descarca Gratuit Ghidul

Cum sa-ti cresti profitul companiei
cu cele mai mici riscuri  Creșterea profitului este un concept important în orice afacere și este scopul oricărui antreprenor, mai ales atunci când firma se află pe o cale ascendentă. 

  Dacă aveți ca obiectiv creșterea profiturilor în viitorul apropiat, acest ghid vă va ajuta și vă va oferi mai multă claritate.

  Servicii GP TAX

  Contabilitate

  O echipă în creștere de 38 de persoane pentru a gestiona toate operațiunile financiare și contabile de care are nevoie compania dumneavoastră.

  Expertiza contabila

  Investigăm situația economică a companiei dumneavoastră și venim cu soluții viabile și scalabile pentru atingerea obiectivelor.

  Consultanta fiscala

  Optimizarea proceselor financiare și notificarea proactivă cu privire la cele mai recente schimbări și modificări fiscale.

  Audit financiar si intern

  Examinăm și oferim feedback cu privire la bunele practici de contabilitate și aplicarea lor în procesele companiei.

  Corporate / M&A

  Asistăm, evaluăm, planificăm și optimizăm procesele financiare care stau la baza achizițiilor, fuziunilor și investițiilor de capital.

  Due diligence

  Evoluția financiară pozitivă a fuziunilor și achizițiilor este generată de un plan bun, cu o optimizare contabilă și financiară temeinică.

  Despre noi

  În doar 10 ani, compania a crescut într-un ritm accelerat datorită unui proces de selecție unic, care a identificat contabilii talentați care doresc să exceleze.

  Cu birouri în București, Cluj Napoca, Timișoara, Sibiu, Iași și Oradea, echipa noastră are acces și cunoștințe, experiență și expertiză, amabilitate și disciplină, pentru a vă ajuta compania să crească la următorul nivel.

  Ne desfășurăm activitatea atât la nivel individual cât și la nivel de companie cu integritate și spirit antreprenorial, pentru că știm că asta ne-am dori și noi dacă am fi în locul dumneavoastră.

  Rezultatul este cel mai înalt nivel de servicii financiare și contabile pentru a vă satisface toate cerințele. Știm că avem calitățile necesare care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele.

  Industrii

  Agricultura

  Am obținut rambursări de TVA pentru clienții noștri în valoare de 12 milioane de lei.

  Energy2

  Energie

  Am susținut toate procesele contabile și cele de proceduri fiscale din momentul în care s-a obținut autorizația pentru parcurile fotovoltaice până la momentul când a fost operațional.

  Constructii

  Pentru 15 companii de construcții, răspândite în toata Romania, am ajutat cu dezvoltarea acestora cu 20% anual prin consultanța oferita.

  IT

  Împreună cu fondatorii, am ajutat la dezvoltarea și creșterea cifrei de afaceri cu 50% în medie. De la 1.000 la 10.000 de euro/lună este ușor cu noi.

  Retail

  Cifra de afacere cumulată al tuturor clienților noștri este aproape de 100.000.000 euro

  E-commerce

  Avem peste 20 de clienți care au avut nevoie de ajutor în crearea societăților nerezidente pentru scopuri de TVA.

  Transport

  Având cumulat peste 200 de angajați și cifra de afacere de 14 milioane de lei, am ținut cu succes contabilitatea și resursele umane pentru societățile de transport.

  Divertisment

  Pentru clienții noștri am participat cu due diligence și rapoarte de expertiză pentru operațiunile de achiziție și fuziune la nivel național. Suntem All-In pentru clienții noștri.